Skip to content

Dutch-Bag

Cart

Your cart is empty

Join the Club!

Krijg exclusieve toegang tot nieuwe productreleases, speciale aanbiedingen en andere informatie. Word lid van de DUTCH-BAG club.

HIGH QUALITY LEATHER BAGS HANDCRAFTED IN THE NETHERLANDS.

SHOP NOW

Handgemaakt - duurzaam - kwaliteit

Onderscheidend en uniek

Handgemaakt in ons atelier in Nederland van rest leer. Hiermee dus niet alleen een stijlvolle, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit!

Stijlvol

Ontdek stijlvolle veelzijdigheid bij Dutch Bag. Onze collectie omvat prachtige leren laptoptassen, travelbags, sleeves en handtassen, ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Laat je persoonlijke stijl spreken met onze hoogwaardige producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan elke gelegenheid.

Duurzaam

Duurzaamheid vormt de kern van Dutch Bag. Onze collectie belichaamt eco-bewustzijn zonder concessies te doen aan stijl. Elk stuk, van onze leren laptoptassen tot travelbags, sleeves en handtassen, wordt vervaardigd met aandacht voor het milieu. Kies voor Dutch Bag en draag niet alleen bij aan jouw eigen stijl, maar ook aan een duurzamere wereld.

Functioneel

Ontdek de kracht van functionaliteit met Dutch Bag. Onze collectie biedt niet alleen stijlvolle ontwerpen, maar legt ook de nadruk op praktisch gebruik. Of je nu een leren laptoptas, travelbag, sleeve of handtas kiest, elk product is doordacht ontworpen om aan jouw functionele behoeften te voldoen. Dutch Bag combineert vorm en functie op harmonieuze wijze, zodat je moeiteloos kunt navigeren door het dagelijkse leven met stijl en gemak.

Over Dutch-bag

Nederlands leer. Nederlands design.

Shop the look

Amsterdam Leren Laptoptas 17 Inch Sand - Concrete Leder

Shop the look

Sale price€49,99
Amsterdam Leren Laptoptas 17 Inch Sand - Concrete Leder
Sale price€49,99
View product